Houten jaloezieën

We merken dat steeds meer mensen kiezen voor houten jaloezieën en dat is niet zonder reden! Bij Pinguin Vloeren bieden wij een ruim assortiment aan houten jaloezieën en kunnen we deze speciaal voor u op maat laten maken. Lees nu verder om meer te weten te komen over houten jaloezieën.

Tijdeloze uitstraling

Houten jaloezieën zijn prachtig en een echte toevoeging aan de ruimte, als u het ons vraagt. Houten jaloezieën geven een mooie en stijlvolle uitstraling aan bijvoorbeeld uw woonkamer of slaapkamer. Dankzij hun tijdloze uitstraling passen ze vrijwel binnen ieder interieur, zowel in een klassiek als modern interieur.

Houten jaloezieën op maat

Uiteraard bieden wij verschillende soorten houten jaloezieën zodat er altijd wel iets bijpast dat perfect binnen uw interieur past. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om jaloezieën in uw badkamer of keuken te laten plaatsen. Uiteraard kan alles op maat worden gemaakt, zodat het altijd helemaal naar wens is voor u.

Ongekende kwaliteit

Wij kunnen u garanderen dat al onze houten jaloezieën van hoge kwaliteit zijn. Met onze 20 jaar ervaring in jaloezieën kunnen wij u uitstekend voorzien van een deskundig en persoonlijk advies. We luisteren naar uw wensen en denken graag met u mee. Uw opdracht is in goede handen bij ons.

Advies nodig over houten jaloezieën?

Heeft u interesse in houten jaloezieën en bent u benieuwd naar welke jaloezieën het beste bij uw huis en inrichting passen? Neem gerust even vrijblijvend contact op voor meer informatie of kom op zaterdag bij ons langs in de showroom om een selectie van onze houten jaloezieën te bekijken.

preview Houten jaloezieën