Marmoleum vloeren

Bent u al bekend met marmoleum vloeren? Marmoleum vloeren zijn tegenwoordig erg populair, omdat ze onder andere een erg goed alternatief zijn voor gietvloeren. Daarnaast zijn ze eenvoudig in onderhoud en zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen.

Wat is een marmoleum vloer?

Marmoleum is eigenlijk linoleum. De populariteit van deze vloer is te danken aan de natuurlijke grondstoffen die hiervoor worden gebruikt, zoals hars, kalksteen en jute. Doordat de natuurlijke grondstoffen allemaal op een milieuvriendelijke manier worden verwerkt tot een marmoleum vloer, is de vloer ook biologisch afbreekbaar. Heel duurzaam dus!

Prettige leefomgeving

Een marmoleum vloer wordt van 100% natuurlijke materialen gemaakt. Hierdoor wordt er een zeer prettige leefomgeving gecreëerd. Ideaal voor wanneer u een natuurlijke en strakke look wenst. Daarnaast is een marmoleum vloer erg geschikt voor vloerverwarming. Deze vloer kunt u bij ons geheel op maat laten maken. Kies zelf de kleuren, patronen en designs. Door het gebruik van natuurlijke materialen gaat een marmoleum vloer jarenlang mee!

Onderhoud marmoleum vloer

Een marmoleum vloer is erg eenvoudig in onderhoud. Gebruikskrasjes zijn nauwelijks zichtbaar doordat het dessin door en door is. Uw vloer ziet er weer als nieuw uit. Geef daarom dat leuke huisfeestje en dans erop los, verschuif de meubels als u daar zin in heeft en gooi uw hele interieur om. Een marmoleum vloer kan daar uitstekend tegen. En anders kunt u de vloer eenvoudig polijsten, en daarmee strepen en vlekken laten verdwijnen. Ook erg handig als u kleine kinderen hebt!

Interesse in een marmoleum vloer?

Bij Pinguin Vloeren vindt u de beste marmoleum vloeren voor in uw woning of bedrijfspand. Wij beschikken over een ruim assortiment aan diverse marmoleum vloer zodat er altijd iets voor u bijzit! Uiteraard komen we deze dan voor leggen zodat u zich ook daar geen zorgen over hoeft te maken. Wij zijn al jarenlang de specialist op het gebied van diverse vloeren, zoals een marmoleum vloer.

preview Marmoleum