PVC plinten

Pinguin Vloeren is al meer dan 20 jaar de specialist op het gebied van vloeren, trappen en wandbekleding. Bij het leggen van een vloer horen natuurlijk ook plinten voor een mooie afwerking. Wij bieden PVC plinten in vele kleuren en maten aan, bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos.

Er wordt wel eens gezegd dat plinten net zo belangrijk is als het leggen van de vloer zelf. En daar zijn wij het zeker mee eens! Zonder plinten lijkt het niet af en zal het de ruimte tekort doen. Mooie pinten die afgewerkt zijn in de kleur die past bij uw vloer, geeft net dat extraatje aan de ruimte in uw woning of bedrijfspand.

Wij bieden een ruim assortiment aan in PVC plinten, zoals plinten met een houten-, stenen- of betonnen uitstraling. Zo sluiten de plinten altijd mooi aan bij uw PVC vloer, ongeacht welke PVC vloer u heeft.

Wilt u uw vloer laten leggen met PVC of bent u nog op zoek naar bijbehorende plinten? Wij helpen u graag, neem nu contact op. U kunt ook gezellig langskomen in onze showroom op zaterdag tussen 11:00 en 14:00 uur voor het bekijken van onze vloeren en plinten. Wilt u liever op een ander moment langskomen? Maak dan een afspraak!

preview