PVC strips, voor optische schoonheid

Dat PVC vloeren een ongekende populariteit genieten hoeven we u misschien niet eens te vertellen. Toch is het altijd bijzonder leuk om te horen dat de keuze voor een PVC vloer uitstekend bevalt. We zijn dan ook sterk en gespecialiseerd in wat we doen. Dat ook PVC vloeren, ondanks de al bestaande voordelen, steeds innovatiever worden verdiend wat extra aandacht. Daarom tijd voor een blog over een specifieke innovatie, de vloerstrips voor PVC vloeren!

PVC vloeren kunnen worden gelegd met de intentie om een houten vloer na te bootsen, maar ook om een tegelvloer na te bootsen. PVC vloeren met een houtlook, worden gelegd in stroken. Om een ruimtelijker en nog realistischer effect te bereiken, zijn er strips om dit realiseren. Die strips worden gelegd om het idee te creëren van een naad, waardoor de ruimte groter lijkt en het resultaat optimaal is. Een goed voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld een scheepsvloer. Door het toepassen van de strips is het niet van echt te onderscheiden.

Bij PVC vloeren die gelegd worden met de tegel look, zijn er voeg strips. Deze voeg strips zorgen ervoor dat er echt het mooist haalbare resultaat wordt gelegd, want het geeft de PVC vloer een onbetwiste tegel-look. Dus ondanks dat PVC vloeren al bijzonder mooi en echt ogen van zichzelf, dragen de PVC strips bij aan het beste resultaat.

preview PVC strips