PVC tegels met een betonlook uitstraling

Wij hebben niet alleen PVC vloeren met een houten uitstraling, maar ook PVC tegels die de looks hebben van een stoere betonvloer. In dit artikel vertellen we u daar meer over!

Grijze PVC tegels hebben niet alleen een stoere uitstraling, maar voelen ook een stuk prettiger aan dan een echte betonnen vloer. Beton is natuurlijk heel koud om op te lopen, bij PVC tegels heeft u daar geen last van. Zeker in combinatie met vloerverwarming heeft u lekkere warme voetjes.

Wilt u graag de vloer van een atelierachtige werkkamer leggen? Ga dan voor een industriële uitstraling met grijze PVC tegels. Daarnaast zijn deze tegels perfect voor in de keuken of een tienerkamer. De tegels zijn eenvoudig schoon te maken en gemakkelijk te vervangen.

We bieden een ruim assortiment aan PVC tegels in allerlei kleuren, maten en designs. Zo zit er altijd een geschikte tegel bij die perfect binnen uw interieur past! Deze tegels worden ook vaak bij bedrijven gebruikt in de lunchruimte of andere bedrijfsruimtes, omdat ze onderhoudsarm en zeer sterk zijn.

Heeft u interesse in PVC tegels met een betonlook uitstraling? Neem dan gerust even contact met ons op of bel gelijk naar 06 – 29 03 23 44.

preview