PVC wandbekleding

PVC wandbekleding is perfect wanneer u op zoek bent naar iets unieks voor het bekleden van de wanden in uw woning. Doordat deze wandbekleding waterbestendig is, is dit de ideale oplossing voor het bekleden van de wanden in uw woonkamer, keuken, toilet, kelder of garage.

Onze PVC wandbekleding is niet alleen waterbestendig door de kunststof schroten, maar biedt ook een unieke uitstraling in de desbetreffende kamer in uw woning. Wij beschikken over verschillende soorten PVC, zodat er altijd iets voor u bij zit! Daarnaast hebben wij een ruim assortiment aan motieven, zoals een u-groef, een v-groef of een tegeleffect.

Nog een bijkomend voordeel is dat het materiaal duurzaam is, niet verkleurd en onderhoudsarm is. De PVC wandbekleding kan gelijk op een vlakke ondergrond of op een raamwerk van latten aangebracht worden met lijm. Ook dat verzorgen we graag voor u.

We beschikken over meer dan 20 jaar ervaring in het stofferen van vloeren, wandbekleding en trappen, waardoor we u uitstekend kunnen helpen. Pinguin Vloeren gaat voor 100% tevredenheid en wij denken graag met u mee. Wij bieden kwalitatief hoge producten aan voor een eerlijke en scherpe prijs met een duurzame werkwijze. Zo kunt u extra lang met uw wandbekleding of vloer doen!

Heeft u interesse gekregen in een wandbekleding van PVC of bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan gerust even contact met ons op!

preview PVC muur