Tapijt en tapijttegels

Denkt u bij het kiezen van een geschikte vloer snel aan tegels of hout? Dat kunnen wij ons voorstellen, maar heeft u tapijt ook al eens overwogen? Met tapijt creëert u een heerlijk warm gevoel zodra u de desbetreffende ruimte binnenstapt. Wilt u graag een patroon? Wij kunnen ook tapijttegels voor u leggen!

Voordelen tapijt

Tapijt is niet alleen een heerlijk zacht materiaal, maar het is ook heel mooi, geeft een warme en comfortabele uitstraling en heeft een geluiddempende werking. Met tapijt creëert u een heerlijk behaaglijk en comfortabel gevoel. Een bijkomend voordeel is dat tapijt erg geluiddempend is, waardoor u geen overlast bezorgd bij de buren. Daarnaast geeft tapijt niet alleen warme uitstraling, maar is ook erg warm. Tapijt isoleert namelijk de warmte. U kunt tapijt ook op de trap leggen, omdat het risico van uitglijden kleiner is.

Ons assortiment tapijten

Net zoals bij al onze andere vloeren bieden wij ook een ruim assortiment aan tapijtvloeren. We hebben deze in vele verschillende soorten, zowel maten, als printjes, kleuren en tapijtsoorten. De mogelijkheid dat wij een tapijt hebben die geheel aan uw wensen en verwachtingen voldoet is groot.

Deskundig en persoonlijk advies

Wij kunnen u ook voorzien van een deskundig en persoonlijk advies zodat u nog jarenlang kunt genieten van uw prachtige tapijt. Gaat het om de boven- of benedenverdieping? Wilt u het in één woonruimte of in allemaal? Bij ons is het allemaal geen enkel probleem. Met onze jarenlange kennis en ervaring denken we graag met u mee en geven we u, indien gewenst, advies.

Tapijttegels

Wilt u wel genieten van alle voordelen van tapijt, maar houdt u niet zo van een effenkleur of wilt u graag een patroon in uw vloer? Kies dan voor tapijttegels! Ook hierbij denken wij graag met u mee, zodat we u kunnen voorzien van uw droomvloer. Met ons ruim assortiment aan tapijttegels kunt altijd iets vinden wat perfect bij uw interieur en wensen aansluit.

Interesse in tapijt of tapijttegels?

Neem gerust even contact op als u interesse heeft in tapijt of tapijttegels. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht als nu nog vragen heeft of op zoek bent naar meer informatie!

preview tapijt of tapijttegels