Trappen met PVC

U denkt er misschien niet meteen aan, maar PVC is perfect als materiaal voor uw trap. PVC is makkelijk te onderhouden, geluiddempend en slijtvast. PVC kan op verschillende manieren worden toegepast op een trap. Lees nu verder voor de verschillende mogelijkheden!

Traprenovatie

U staat er misschien niet direct bij stil, maar een trap is zeer bepalend voor de sfeer en uitstraling in huis, zeker als de trap in uw woonkamer staat. Daarnaast wordt een trap dagelijks veel gebruikt, waardoor deze van hoge kwaliteit moet zijn. Het is daarom nodig om uw trap van tijd tot tijd te laten renoveren. Overweeg dan eens PVC voor het renoveren van uw trap. PVC is niet alleen heel erg mooi, het is ook nog eens goed voor uw portemonnee. PVC is onderhoudsvriendelijk, slijt niet snel en is geluiddempend.

PVC mogelijkheden

Hieronder ziet een aantal voorbeelden van de manier waarop PVC gebruikt kan worden op een trap. PVC is verkrijgbaar in diverse kleuren en soorten. Hierdoor kunt altijd gaan voor een stijl die helemaal binnen uw interieur past en helemaal naar uw wens is.

Pinguin Vloeren

Wij zijn gespecialiseerd in het stofferen van trappen, maar ook wandbekleding en vloeren. Door onze 20 jaar lange ervaring en met vele klanten in ons portefeuille, bent u bij ons verzekerd van hoge kwaliteit en uitstekend vakmanschap. En uiteraard tegen een eerlijke en scherpe prijs.

Interesse in een trap met PVC?

Bij Pinguin Voeren hebben we een breed assortiment aan PVC. Wij informeren en adviseren u graag over de geschikte mogelijkheden voor de renovatie van uw trap. Neem gerust even contact op of kom op zaterdag bij ons langs in de showroom!