Trends en PVC vloeren, een gouden combinatie

Voor alle branches geldt dat er sprake is van trends. Als vloerenspecialist kunnen wij niet anders dan beamen dat dat bij PVC vloeren ook het geval is. En dat is maar goed ook, want trends zorgen voor nieuwe producten, ontwikkelingen en innovatie. Zoals het een goede ondernemer betaamt, herkennen wij trends en zorgen we ervoor dat trends aansluiten bij onze visie. Graag nemen we dan ook de tijd om u bij te praten over de laatste trends op het gebied van PVC vloeren.

Waar er voorheen vooral gekozen werd voor PVC vloeren met stroken en een houtlook, komen er steeds meer varianten op PVC tegels. Zo zijn bijvoorbeeld de nieuwe PVC tegels van het merk Belakos, met een betonlook, aan ons assortiment toegevoegd. Een tijdloze en toch hippe keuze, die toe is te passen in heel veel verschillende soorten interieurs.

Ook leuk om te weten is hoe wij de finishing touch kunnen bereiken bij PVC vloeren met een tegellook. Wanneer uw muren namelijk vlak zijn, dan kunnen wij van de PVC stroken of tegels ook PVC plinten maken. Hierdoor is uw PVC vloer niet van echt te onderscheiden, in vergelijking tot een tegelvloer. Een bijzonder effect.

Welke trend ook weer een nieuw leven is ingeblazen, is de visgraat vloer. Een klassiek type vloer, met een moderne knipoog naar de huidige trends. PVC vloeren zijn ook in die visgraatlook verkrijgbaar bij ons. Wij leggen er bij voorkeur ook een kader omheen, waardoor het een echte parketvloer lijkt. Vanzelfsprekend blijft het een voordeel dat er bij een PVC vloer niet het ongemak is van lakken, waxen, schuren en de nadelige uitwerking door vocht!

De trends laten niet alleen zien wat er momenteel in trek is, maar het onderstreept ook de vele voordelen van PVC vloeren!

preview PVC vloer