Visgraat PVC vloer

De visgraat is een bekend patroon van het leggen van uw PVC vloer. Dit patroon wordt al eeuwenlang gebruikt en dat is niet voor niets. De visgraat geeft uw vloer en de ruimte meteen een prachtige authentieke en klassieke uitstraling.

Het visgraat motief is even een tijdje wat minder populair geweest, maar nu is het weer helemaal terug! Dit komt omdat, in tegenstelling tot vroeger, het tegenwoordig ook mogelijk is om de visgraatvloer te lijmen, zoals bij PVC vloeren. Een aantal jaar geleden was het nog niet mogelijk om een visgraat motief te lijmen. Tegenwoordig kunnen we uw vloer een compleet sfeervolle en unieke uitstraling geven met onze visgraat PVC vloer.

Een PVC vloer biedt verschillende voordelen, het heeft een natuurlijke uitstraling en is niet van echt hout te onderscheiden. Daarnaast is dit type vloer onderhoudsarm, voelt warm aan en heeft een laag loopgeluid. Een PVC vloer is geschikt voor vochtige ruimtes en vloerverwarming en –koeling.

Interesse in een PVC vloer met visgraat motief?

Een PVC vloer met visgraat motief is een echte verrijking voor uw ruimte. Heeft u interesse gekregen? Neem gerust even contact op voor meer informatie!

preview Visgraat PVC vloer