Marmoleum Tilburg

Wilt u graag een natuurlijke vloer in uw huis in Tilburg? Kijk dan eens naar een marmoleum vloer van Pinguin vloeren.

Dit materiaal maakt uw vloer erg strak en geeft de ruimte een natuurlijke look. De opties zijn zeer ruim en bovendien is het eenvoudig in onderhoud. Het maakt een marmoleum vloer een uitstekend alternatief voor natuurlijke materialen als hout en tegels. Het creëert een aangename sfeer in uw woning in Tilburg en is erg duurzaam.

Pinguin Vloeren helpt u graag bij het leggen van dit type vloeren.

preview tilburg marmoleum

Kenmerken marmoleum in Tilburg

Marmoleum wordt steeds populairder om als vloer te gebruiken, vooral vanwege de interessante voordelen die dit materiaal met zich meebrengt. Doordat het product bestaat uit lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen is deze vloer zeer milieuvriendelijk en ook biologisch afbreekbaar. Dit maakt het een uiterst duurzaam materiaal voor uw woning in de omgeving van Tilburg.

Een marmoleum vloer is bovendien zeer eenvoudig in onderhoud. Krasjes zijn nauwelijks zichtbaar en doordat het een zeer strakke vloer is, kan deze makkelijk worden schoongemaakt. Bovendien kunt u eventuele strepen en vlekken simpel laten verdwijnen door de vloer eenvoudig te polijsten. Het maakt een marmoleum vloer uitstekend en gemakkelijk materiaal voor een duurzame vloer voor in uw huis in Tilburg en omstreken.

Marmoleum vloer uitkiezen in Tilburg

Een ander bijkomend voordeel van marmoleum is dat deze, net als een vloer van PVC, in allerlei soorten en maten verkrijgbaar is. U kunt een marmoleum vloer volledig op maat laten maken bij Pinguin Vloeren in Tilburg. Er zijn eindeloze mogelijkheden in kleuren, designs en patronen. Zo bent u verzekerd van een geschikte vloer die past bij het interieur van uw woning in de omgeving van Tilburg.

Naast dat u de vloer bij ons kunt uitkiezen, kunt u hem ook door ons laten leggen. Onze professionele vakmensen zorgen ervoor dat de vloer correct gelegd wordt, zodat alles er netjes en strak uit komt te zien. De natuurlijke sfeer van het marmoleum zal uw woning verrijken.

Meer dan alleen marmoleum bij Pinguin Vloeren in Tilburg

Pinguin Vloeren uit Tilburg heeft naast marmoleum nog een ruim assortiment aan vloeren. Zo hebben we verschillende PVC vloeren, die eveneens zeer onderhoudsvriendelijk zijn. U kunt ook kiezen voor een vloer met betonlook, of een visgraat vloer. Alle vloeren worden door ons gelegd zodat u er zeker van bent dat dit goed gebeurt.

U kunt daarnaast voor nog meer bij ons in Tilburg terecht. Zo hebben we ook PVC wandbekleding, zoals natuurlijk ogende tegels, en PVC trapbekleding, voor een slijtvaste en geluidsdempende trap. Pinguin Vloeren uit Tilburg is dan ook een echte PVC specialist. Naast een marmoleum vloer kunt u uw woning dus op meerdere manieren aankleden voor de juiste uitstraling.

Marmoleum vloer in Tilburg leggen

Wilt u graag een marmoleum vloer in uw woning in Tilburg voor de natuurlijke look of het onderhoudsvriendelijke karakter? Kom dan eens langs bij Pinguin Vloeren. We laten u alle mogelijkheden zien in onze showroom. Zo gaat u met uw gewenste marmoleum vloer naar huis.

Voor vragen of meer informatie over alle mogelijkheden kunt u gerust contact met ons opnemen.

preview tilburg marmoleum