PVC specialist

Pinguin Vloeren uit Tilburg is een echte PVC specialist. Dankzij meer dan 20 jaar ervaring weten wij alles over dit krachtige materiaal en de voordelen van het gebruik. Voor een nieuwe vloer, trap of wand kunt u bij ons terecht. We geven u advies over de mogelijkheden en helpen u bij het vinden van een geschikt product. Voor vragen kunt u ook altijd terecht bij ons, als PVC specialist helpen wij u graag verder.

PVC vloeren specialist specialist pvc tilburg

Als PVC specialist zijn wij als geen ander op de hoogte van de voordelen van een PVC vloer. Naast dat ze niet van hout te zijn onderscheiden, zijn ze zeer slijtvast en onderhoudsvriendelijk. De kamer krijgt dus een strakke look en is makkelijk schoon te maken. Bovendien is het materiaal krasbestendig en eenvoudig te vervangen bij eventuele schade. In vergelijk met laminaat is PVC meer geluidsdempend en uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming. PVC heeft dan ook alle kenmerken om voor een comfortabel en sfeervol gevoel binnen uw woning te zorgen. Als PVC specialist kunt u de vloer natuurlijk ook bij ons laten leggen. Dankzij onze professionele medewerkers bent u verzekerd van een correct gelegde vloer.

Trappen van de PVC specialist

Naast vloeren, kunt u bij de PVC specialist van Tilburg en omstreken ook terecht voor andere zaken binnen uw interieur. Want niet alleen vloeren hebben last van slijtage, maar ook trappen worden veelvuldig gebruikt en kunnen daarbij beschadigd worden. Een PVC trapbekleding zorgt er dan ook voor dat deze krasbestendig wordt en zo veel langer mee gaat. U krijgt dezelfde voordelen als bij een PVC vloer, wat de trap ook een stuk minder geluidshorig maakt. PVC specialist Pinguin Vloeren uit Tilburg heeft dan ook verschillende stijlen, zodat ook de trap de uitstraling krijgt die bij uw woning past.

Alle mogelijkheden bij de PVC specialistpvc specialist tilburg

Pinguin Vloeren uit Tilburg is een echte PVC specialist, met vakmensen die al meer dan 20 jarig ervaring hebben in het werken met PVC. U bent bij ons dan ook verzekerd van hoge kwaliteit en uitstekend vakmanschap. Bovendien beschikken we over een zeer ruim assortiment en hebben we voor iedereen de geschikte vloer of trap. Wilt u graag een klassieke uitstraling in uw woning? Kijk dan eens naar onze visgraat vloeren. Meer geïnteresseerd in een industriële look? Dan zijn de PVC vloeren met betonlook uitermate geschikt. Ook voor natuurlijke producten, zoals marmoleum, kunt u bij ons terecht. Tenslotte hebben we ook waterbestendige PVC wandbekleding, ideaal voor bijvoorbeeld de keuken. De PVC specialist Pinguin Vloeren helpt u graag verder om uw woning de juiste sfeer te geven.

Advies van de PVC specialist

Wilt u graag meer weten over alle mogelijkheden van PVC of wilt u graag gebruikmaken van de expertise van ons als PVC specialist? Neem dan gerust contact met ons op. We adviseren u graag over alle mogelijkheden. Voor een kijkje in ons assortiment kunt u ook altijd langskomen in onze showroom. Dan helpen wij u de geschikte vloer, trap of wandbekleding vinden.