PVC laminaat Tilburg

Voor het aanleggen van een nieuwe vloer kunt u kiezen voor PVC en laminaat in de omgeving van Tilburg. Toch zijn er wel degelijk verschillen te vinden tussen beide materialen. Het is dus goed om te kijken waar de voordelen van PVC ten opzichte van laminaat liggen. Zo kunt u een goede keuze maken en een vloer in uw woning in Tilburg laten leggen waar u iedere dag met trots naar kijkt. Bij Pinguin Vloeren adviseren we u graag over alle mogelijkheden.

preview pvc laminaat tilburg

Mogelijkheden PVC en laminaat in Tilburg

Zowel PVC als laminaat biedt verschillende mogelijkheden voor uw vloer in Tilburg. Zo kunnen beiden met een bepaalde look worden aangeleverd. Bij laminaat gaat dit om een print die op de bovenste laag is gedrukt om het zo een andere uitstraling te geven. Bij PVC vloeren zijn de stroken in verschillende ontwerpen en kleuren verkrijgbaar, zo kunt u bijvoorbeeld een vloer aanschaffen met een betonlook. Beide vloeren zijn eenvoudig te leggen met een handig kliksysteem en zijn zeer makkelijk te onderhouden. Vanwege het gladde oppervlak van beiden kan de vloer met een stofzuiger en een dweil al simpel schoon worden gemaakt. PVC en laminaat biedt dus diverse mogelijkheden voor uw woning in Tilburg.

Wat is het verschil tussen PVC en laminaat?

Ondanks dat beide vloeren mogelijkheden te bieden hebben, zijn er toch nog een aantal verschillen. Zo biedt PVC over het algemeen een stuk minder geluidsoverlast dan laminaat waardoor uw woning meer geluiddempend is. Er zijn echter meer redenen om voor PVC te kiezen als u op zoek bent naar een nieuwe vloer in de omgeving van Tilburg. Zo is PVC beter bestand tegen water dan laminaat en is het dus ook geschikt voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer. Daarnaast bevatten PVC vloeren een slijtlaag waardoor krassen minder snel voorkomen. Mocht er toch een beschadiging aan de vloer zijn, is dit met een verlijmde PVC vloer veel makkelijker op te lossen dan bij laminaat, dat moeilijker te vervangen is. Er zijn dus wel degelijk bepaalde voordelen wanneer u kiest voor een PVC vloer in uw woning in Tilburg ten opzichte van laminaat.

Op zoek naar een PVC laminaat specialist in Tilburg?

Pinguin Vloeren is een echte PVC specialist die precies weet welke vloer bij u past en ze bovendien ook nog bij u in Tilburg laat leggen. Wij adviseren u graag over de keuze tussen PVC en laminaat en laten u zien wat de kracht is van onze vloeren. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en kunnen u dan ook van een betrouwbaar advies voorzien als het aankomt op alles wat met PVC te maken heeft. We gaan dan ook graag persoonlijk met u in gesprek om te kijken wat uw wensen zijn en hoe we u kunnen helpen uw droomhuis in de omgeving van Tilburg te verwezenlijken. Naast vloeren bieden we ook PVC trapbekleding en PVC wandbekleding aan om uw huis de juiste uitstraling te geven.

Hulp nodig bij de keuze tussen PVC en laminaat in Tilburg?

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer en twijfelt u nog tussen PVC en laminaat. Pinguin Vloeren adviseert u graag over de mogelijkheden en helpt u een vloer kiezen die bij u past. Voor vragen of als u meer informatie wilt over onze vloeren, kunt u altijd contact met ons opnemen.

preview pvc laminaat