PVC wandbekleding Tilburg

PVC wandbekleding van Pinguin Vloeren in Tilburg zorgt voor een unieke bekleding van uw woonkamer. Het zorgt voor een strakke uitstraling in uw woning en geeft een andere sfeer dan de gebruikelijke wandbekleding. Pinguin Vloeren uit Tilburg helpt u graag met het selecteren en plaatsen van PVC wandbekleding, zodat u de inrichting krijgt die u wenst.

Voordelen PVC wandbekleding in Tilburgpvc wandbekleding tilburg

Naast het unieke karakter van PVC wandbekleding kent het nog een aantal voordelen ten opzichte van tegels of eenvoudig behang. Zo is de PVC wandbekleding van Pinguin Vloeren uit Tilburg waterbestendig dankzij de kunststof schroten. Dit maakt het ideaal voor het bekleden van de keuken, toilet of kelder. Het materiaal is bovendien erg duurzaam en door het bij ons te laten leggen bent u verzekerd van een duurzame werkwijze. Zo doet u extra lang met uw wandbekleding en hoeft u deze niet snel te vervangen. Het onderhoud is daarnaast erg eenvoudig doordat de PVC wandbekleding simpel is schoon te maken.

Ruim assortiment PVC wandbekleding in Tilburg

U kunt zelf uw eigen PVC wandbekleding uitkiezen in onze showroom in Tilburg. Wij hebben een ruim assortiment, waardoor er altijd wel een geschikte variant tussen zit. PVC komt namelijk in verschillende soorten en maten en kan volledig naar uw wensen worden gemaakt. U kunt de PVC wandbekleding in diverse kleuren verkrijgen, maar wij hebben ook een ruim aanbod aan motieven. Zo kunt u kiezen voor een tegeleffect, maar ook bijvoorbeeld voor een u-groef of v-groef. U bepaalt wat het beste past binnen de rest van uw interieur. Wij adviseren u als PVC specialist met meer dan 20 jaar ervaring graag over de mogelijkheden.

Ervaren in PVC wandbekleding in Tilburgwandbekleding pvc tilburg

Nadat u uw PVC wandbekleding bij ons in Tilburg heeft uitgekozen, kunnen wij het uiteraard ook voor u aanbrengen in huis. Onze medewerkers helpen al jaren diverse klanten, zowel particulier als zakelijk, aan hun ideale wandbekleding. Wij hanteren een professionele werkwijze zodat alles op een duurzame manier wordt bevestigd. Hierdoor doet u langer met uw PVC wandbekleding. Naast uw wanden kunt u ook bij ons terecht in Tilburg voor PVC trapbekleding. Voor een strakke uitstraling kunt u ook kiezen voor onze PVC vloeren, zoals een vloer met betonlook of visgraat vloer. Wij dragen er zorg voor dat u 100% tevreden bent met uw PVC wandbekleding.

PVC wandbekleding van Pinguin Vloeren in Tilburg

Wilt u een PVC wandbekleding in uw woning laten aanbrengen? Kom dan eens langs bij Pinguin Vloeren in Tilburg. Bekijk ons ruime assortiment en laat u adviseren over alle opties. Voor vragen over PVC wandbekleding of meer informatie over alle mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen. We bespreken graag hoe we u kunnen helpen.