Visgraat vloer Tilburg

Wilt u graag een vloer met een authentieke en klassieke uitstraling? Kijk dan eens naar de visgraat vloeren van Pinguin Vloeren uit Tilburg.

Wij kunnen onze vloeren in het bekende patroon leggen zodat de ruimte de juiste sfeer krijgt. Dit type vloer is tegenwoordig niet alleen meer mogelijk in paleizen of gigantische huizen, maar kan ook gewoon in uw woonkamer in de omgeving van Tilburg.

Wij helpen u graag aan een visgraat vloer die past bij uw wensen.

preview visgraat vloer tilburg

PVC visgraat vloer in Tilburg

De ouderwetse visgraat  vloer wordt gelegd in hout, maar dit is een zeer lastig karwei en is nog altijd een zeer prijzige werkwijze. Wij kunnen echter ook een visgraat vloer van PVC leggen in uw huis in Tilburg.

Het is namelijk mogelijk om de vloer te lijmen, zoals wordt gedaan bij het gebruik van PVC. Hierdoor kunt u een prachtige visgraat vloer laten leggen door Pinguin Vloeren en toch die klassieke uitstraling in uw woning halen.

U krijgt bovendien ook alle voordelen van PVC, dat onderhoudsarm is en een zeer beperkt loopgeluid heeft. Wij leggen een visgraat vloer bij u in Tilburg die niet van hout te onderscheiden is en daarmee een unieke uitstraling geeft aan uw woning.

Visgraat vloer meer dan alleen uitstraling

Het laten leggen van een visgraat vloer zorgt voor meer dan alleen een klassieke uitstraling in uw woning in de omgeving van Tilburg. Door gebruik te maken de PVC variant van Pinguin Vloeren profiteert u van nog veel meer. Zo hoeft u nooit meer te lakken, schuren of waxen.

PVC vloeren zijn namelijk uitstekend bestand tegen vocht en daarmee veel duurzamer dan een visgraat vloer van hout. De look is hetzelfde, zeker doordat we er een kader omheen leggen.

Wilt u graag vloerverwarming in uw huis in Tilburg? Dankzij de PVC visgraat vloer is dit geen enkel probleem doordat het materiaal hiervoor zeer geschikt is.

Visgraat vloeren en nog veel meer in Tilburg

Een visgraat vloer is dus uitermate geschikt voor een klassieke uitstraling in uw huis. Bij Pinguin Vloeren kunt u echter voor veel meer terecht. Als PVC specialist, met meer dan 20 jaar ervaring in het stofferen en leggen van vloeren, kunt u bij ons terecht voor een persoonlijk advies. Wij bespreken graag uw wensen in een persoonlijk gesprek, waarna we contact met u houden over eventuele aanpassingen.

U kunt bij ons daarnaast terecht voor PVC trapbekleding en PVC wandbekleding. Kom voor het bekijken van ons volledige assortiment eens langs in onze showroom, en bekijk bijvoorbeeld ook onze PVC vloeren met betonlook.

We helpen u graag verder om uw woning in Tilburg aan te kleden in de juiste sfeer, zoals met een visgraat vloer.

Uw visgraat vloer bij Pinguin Vloeren uit Tilburg

Wilt u net als de elite van vroeger een klassieke maar prachtige visgraat vloer in uw woning? Kom dan langs bij Pinguin Vloeren in Tilburg.

Kies uw gewenste vloer uit en laat hem leggen door onze vakmensen. Zo bent u verzekerd van een professionele aanpak en komt uw huis eruit te zien zoals u dat in gedachten heeft.

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

preview tilburg visgraat vloer